arleto.ro

Horoscop săptămânal Rac 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:03 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În ceea ce priveşte viaţa profesională a celor din zodia Rac lucrurile sunt destul de stabile chiar dacă ei nu le percep aşa în momentul de faţă. Caută soluţii, încearcă să-şi depăşească atribuţiile doar pentru a avea sentimentul că totul se mişcă în direcţia dorită de ei, însă nu este cazul să exagereze deoarece ar putea aduce o notă de nervozitate şi agitaţie în mediul lor de lucru, pe care tot ei se vor simţi responsabili să o atenueze apoi. Sunt destul de indecişi cu privire la un proiect la care lucrează de mult şi care se pare că stagnează acum, însă nu este recomandat să se concentreze pe problemă, ci mai degrabă ar trebui să-şi dea seama ce pot face ca să o rezolve. Adevărat tragedie se naşte atunci când ştiu ce au de făcut, dar totuşi nu se pot motiva să acţioneze. O stare contradictorie le va bântui planul mental săptămâna viitoare, în principal datorită stărilor oscilante pe care le au între aşteptările lor şi modul în care merg lucrurile în prezent. În plan comunicaţional există de asemenea o notă discordantă deoarece sunt persoane cu care le vine uşor să comunice, şi aici vorbim atât despre colegii de muncă dar şi despre cunoştinţele din anturajul lor, dar şi persoane care li se par dificil de abordat în prezent. Undeva spre finalul săptămânii există şansă să se spargă această bulă a tensiunii inter-relaţională, aşa că nu au de ce să-şi facă prea multe griji.

Dragoste

Sunt aspectate pozitiv relaţiile cu partenerul din prezent şi cu persoanele de sex opus în general. Dacă vor acorda suficientă atenţie semnalelor pe care încearcă acesta să le transmită comunicare se va desfăşura în parametrii optimi. Totul ţine de cum îşi gestionează Racii stările oscilante acum.

Horoscop saptamanal Rac 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Există anumite simptome care îi îngrijorează, însă ceea ce contează este faptul că au conştientizat problema şi sunt pe drumul cel bun acum. Mai trebuie doar să se înarmeze cu răbdare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *