Horoscop săptămânal Rac 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:03 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

O săptămână bună în care lumina reflectoarelor pică pe ei, pe munca și eforturile pe care le-au depus până acum. E necesar să se pregătească bine din punct de vedere psihic și sufletește pentru a face față evenimentelor pe plan financiar și profesional. Chiar dacă uneori simt că sunt învăluiți de stări și emoții puternice, să încerce să se tempereze mai ales în fața asociaților, a colegilor și partenerilor de afaceri. Asta îi face să pară cu adevărat responsabili de propria persoană și implicit capabili să gestioneze proiecte importante. Vor avea numeroase beneficii pe plan economic dacă își vor juca bine așii din mânecă, mai ales între 10 și 12 ianuarie.

Dragoste

Au parte de trăiri puternici și momente memorabile pe plan amoros alături de partener. Indiferent de activitățile în care se implică va fi o săptămână plină și niște zile de neuitat. Să fie atenți totuși să nu ia totul personal, puțină detașare nu strică în acest interval.

Sănătate

Energia și vitalitatea lor oscilează în această perioadă așa că nu e exclus să se simtă când super energici, când din cale afară de obosiți. Uneori le vine  greu să ducă la capăt anumite lucruri, alteori recuperează prin tenacitatea de care dau dovadă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *