esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 5-12 decembrie 2015

Vineri, 04.Dec.2015 15:31 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Luna nouă de vineri, 11 decembrie se profilează favorabil în casa relaţiilor profesionale pentru cei din zodia Rac, însă această comunicare benefică vine şi cu un plus de sarcini noi. Nativii zodiei Rac vor avea parte de multe provocări şi evenimente neaşteptate la locul de muncă, dar mai ales în cadrul parteneriatelor care implică afaceri importante şi contracte de semnat. Vor exista anumite persoane care vor dori să le vină în ajutor şi să culeagă, bineînţeles, roadele succesului împreună cu ei, însă dat fiind că nativii zodiei Rac nu ştiu acum pe cine să se bazeze mai exact, nu îşi doresc să colaboreze cu oameni care sunt pasibili de oportunism.  Este posibil să se îndrepte către un nou coleg sau să propună o nouă angajare. Pentru cei care sunt în vârful conducerii unei instituţii sau a unei firme va fi mai uşor să ia aceste decizii, însă pentru aceia care încă muncesc pentru a ajunge acolo, acest tip de demers nu le va fi tocmai accesibil şi vor prefera să se limiteze la sugestii şi recomandări.  Relaţiile colegiale vor avea de suferit de pe urma acestui comportament rece al nativilor, însă Racii consideră acum ca fiind asta cea mai bună soluţie şi chiar dacă nu pare, şi cea mai potrivită pentru a salva relaţiile bune deja existente în cadrul echipei. Proiectul la care aceştia lucrează acum are o miză mult prea mare pentru a-şi permite să lase amiciţiile şi latura emoţională să se amestece în aceste afaceri.

Dragoste

Domeniul amoros este aspectat favorabil şîntre 5 şi 8 decembrie şi de asemenea există şansa ca problemele de la muncă să fie aduse acasă de către nativi, situaţie cu care aceştia s-au mai confruntat în trecut şi de care credeau că au scăpat, însă partenerii lor le aduc întotdeauna aminte cum viaţa de cuplu nu trebuie să se amestece cu serviciul niciodată, altfel comunicarea lor poate fi în pericol. Zile bune pot fi între 7 şi 9 decembrie atunci când tensiunile se Horoscop saptamanal Rac 5-12 decembrie 2015 2mai reduc la locul de muncă al nativilor şi aceştia decid să facă  o excursie alături de partener pentru a se relaxa şi pentru a-şi lua revanşa faţă de ei.

Sănătate

Energia şi vitalitatea nativilor poate fi pusă în pericol de către stresul şi problemele acumulate în domeniu profesional, însă dat fiind că spre finalul săptămânii decid să ia o pauză, aceasta va fi extrem de binevenită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *