esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 15:56 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Urmează o săptămână solicitantă la nivel profesional pentru cei din zodia Rac, mai ales pentru aceia care şi-au amânat o mulţime de întrevederi şi întâlniri pentru finalul lunii şi încă nu le-au onorat. Activităţile sociale le solicită acum extrem de mult timp, însă ei nici nu îşi dau seama dacă să se bucure de faptul că au atât de puţin timp liber acum, sau să se plângă că nu fac faţă. Între 1 şi 3 decembrie s-ar putea să observe că tot răul este spre bine şi s-ar putea să experimenteze o stare meditativă, scurtă, de moment, dar extrem de revelatoare. Este posibil să apară în cercul lor de prieteni o persoană care să îi facă să vadă mai clar toată partea pozitivă a cooptării lor în tot felul de proiecte diverse. O rudă sau un prieten apropiat este posibil să le ceară un sfat important în ziua de 4 decembrie şi există norocul ca cei din zodia Rac să se simtă acum într-o formă mentală excelentă. Nici că puteau apela la cineva mai nimerit. De asemenea, planul familial are de câştigat între 3 şi 5 decembrie de pe urma capacităţilor de comunicare a Racilor şi a empatiei emoţionale de care dau dovadă. Există şansa ca nu toţi cei din jur să înţeleagă foarte bine momentele prin care aceştia trec, ori fiindcă ei nu încearcă să se facă înţeleşi foarte bine, ori fiindcă preferă să lase o notă de mister personalităţii lor. Cert este că le convine de minune faptul că nu toţi le desluşesc cu adevărat dorinţele şi intenţiile.

Dragoste

În planul iubirii şi al relaţiilor este posibil să apară cineva din trecut care să le dea senzaţia că ar dori să întoarcă la sentimentele mai bune, sau că îşi doresc chiar să lege acum o prietenie cu ei, însă nativii zodiei Rac sunt vehemenţi în poziţia lor de retragere la fel ca şi până acum. Pentru cei care se află într-o relaţie stabilă există şansa de asemenea, între 3 şi 5 decembrie să revină anumite discuţii din trecut care să arunce o lumină nouă asupra relaţiei. Nu este clar acum dacă vor fi benefice sau negative aceste discuţii, însă cert este că se va schimba ceva în modul de funcţionare al relaţiilor dintre parteneri.

Horoscop saptamanal Rac 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Atenţie mare la anumite simptome supărătoare care au dat de furcă destul de mult în ultima vreme celor din zodia Rac. Este posibil ca starea lor de sănătate să se agraveze dacă nu decid să meargă la un consult sau dacă se încăpăţânează să se trateze singuri fără indicaţiile unui medic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *