arleto.ro

Horoscop săptămânal Rac 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:03 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Sunt influenţaţi din punct de vedere energetic săptămâna viitoare şi au tendinţa de a se lăsa manipulaţi de aceia care încearcă să le impună anumite viziuni sau metode de lucru. Le este destul de dificil să lucreze cu persoanele care simt că le îngrădesc creativitatea şi mai ales cu aceia care cer imposibilul de la ei. Sunt destul de stresaţi şi tind să privească suspect tot ceea ce implică proiecte făcute pe ultima sută de metri şi termene limită. Nu sunt într-o perioadă în care simt că trebuie să grăbească lucrurile şi au tendinţa de a-i convinge şi pe ceilalţi că este mai bine să mai aştepte. Conjucţia lui Mercur cu Uranus nu-i ajută prea mult din punct de vedere comunicaţional şi este posibil să nu se facă prea bine înţeleşi sau în orice caz, să nu poată comunica aşa cum sunt ei obişnuiţi. Mare grijă la sectorul financiar – unele lucruri nu pot fi amânate totuşi.

Dragoste

Este posibil să amestece viaţa profesională cu cea personală şi din acest motiv să intervină anumite tesiuni în cuplu. Ar fi bine totuşi să-şi menajeze puţin partenerul, altfel s-ar putea trezi cu nişte critici şi nemulţumiri din partea acestuia.

Horoscop saptamanal Rac 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Ar putea apela la opinia unui specialist pentru acele simptome care îi supără acum, însă contează foarte mult cum reacţionează şi cum asimilează nativii veştile medicale acum. E de preferat să fie deschişi şi să nu pună la îndoială diagnosticul primit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *