esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 26 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016

Vineri, 25.Dec.2015 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În afară de câteva conflicte uşoare la locul de muncă, Racii vor avea o săptămână presărată de evenimente frumoase şi momente în care îşi vor da seama care sunt acele persoane care contează cu adevărat pentru ei. Este o perioadă a confirmărilor, a consolidării relaţiilor între prieteni şi mai ales a iniţierii unor parteneriate care să îi ajute atât pe plan personal cât şi profesional. Deşi intervalul acesta din an pun accentul mai mult pe relaţia cu membrii familiei, implicit pe latura sentimentală, aceştia se vor găsi acum în postura de a îmbina cele două planuri şi de a împăca viaţa de familie cu cea de la muncă. Este posibil ca între 29 şi 31 decembrie să facă planuri cu o rudă apropiată precum mama/tata sau fratele/sora şi să le propună acestora o idee de afacere pe care să o pornească împreună de la anul. Fie că este vorba despre o afacere în care se vor implica de la zero, fie că este una în care Racii activează deja şi le facilitează accesul noilor persoane, conjunctura este una favorabilă şi menită atât să consolideze relaţiile familiale cât şi să le aducă anumite câştiguri pecuniare substanţiale. Comunicarea este extrem de importantă pentru ei, nu numai cea verbală ci şi cea non-verbală, ţinând cont că au ocazia să cunoască persoane noi sau să introducă persoane în grupul lor de prieteni, iar intuiţia şi capacitatea de a citi aceste noi caractere cu care intră în contact trebuie să fie la cote maxime. Ce e cel mai important este că  se simt energizaţi la finalul acestui şi au planuri mari pentru 2016. Astrele îi favorizează acum în realizarea acestora.

Dragoste

În cuplu, relaţia se află într-un moment decisiv, în care, după o perioadă de tratative, Racii decid să pornească într-o direcţie sau alta. Există şansa împăcării sau cel puţin a ameliorării situaţiei în care se află cu partenerul acum. Vestea bună este că noaptea dintre ani îi prinde într-un moment benefic din punct de vedere amoros, indiferent de decizia pe care o iau.Horoscop saptamanal Rac 26 decembrie 2015 - 2 ianuarie 2016 2

Sănătate

Simptomele care le-au tot dat de furcă par să se amelioreze. Dacă vor să păstreze această stare de bine punct de vedere funcţional, cel mai bine ar fi să aleagă cu multă măsură şi precauţie alimentele pe care le consumă în această perioadă. De asemenea, din punct de vedere emoţional ar fi indicat să nu îşi mai facă atâtea griji şi să-şi dea seama pentru ce merită să se consume şi pentru ce nu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *