esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 13:40 Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În weekend Racii se pot deplasa împreună cu prietenii şi cu partenerul de cuplu către locuri rustice, în natură, pentru a-şi încărca bateriile.  S-ar putea să cheltuie cam mult, iar asta se va resimţi clar la buzunar. De asemenea s-ar putea preocupa de sănătatea unei rude, probabil mama sau o rudă prin alianţă, iar în această privinţă vor lua o decizie. Săptămâna care urmează le aduce nativilor în ziua de 26 octombrie veşti şi bune, şi mai puţin bune legate contracte, clauze şi acorduri parteneriale în care în anumite cazuri este implicat şi parte nerul de cuplu sau care-l privesc şi pe acesta, cel puţin din perspecti vă financiară. Totuşi pot exista factori neclari pe partea de organizare a tuturor acelor aspecte care ţin de modalitatea de rezolvare a detaliilor într-o afacere sau în dialogul cu diferiţie asociaţi şi parteneri. Ca urmare pot apărea blocaje sau întârzieri în onorarea tuturor sarcinilor asumate de nativi. În altă ordine de idei unele rezultate pecuniare întârzie, ceea ce poate pune în dificultate mai ales pe acei nativi care întreprind activităţi care au legătură cu tehnica şi tehnologia modernă. Iar în zilele de 27-28 octombrie au parte de susţinere din partea anturajului, a rudelor şi a unor persoane care îi sprijină concret prin aport financiar sau juridic de care nativii au nevoie.

Tot în această perioadă cei care conduc şi dau pentru permis pot întâmpina dificultăţi tehnice şi se pot trezi şi cu amenzi consistente. În 29 se pot confrunta cu lipsa unei sume sau întârzierea în organizarea unei documentaţii care aşteaptă de ceva vreme, ceea ce duce în 30 la eforturi şi drumuri suplimentare pentru a rezolva o astfel de problemă.

DragosteHoroscop saptamanal Rac 24-31 octombrie 2015 2

În cuplu zile bune sunt între 25 şi 28 octombrie, când nativii sunt foarte intuitivi şi iau o decizie în relaţie pe termen lung, şi zile mai puţin bune pot fi cele din 26, 29 şi 30 octombrie atunci când pot surveni neînţelegeri legate de un obiect sau articol vestimentar cam scump, asupra căruia nu cad de acord.

Sănătate

Să-şi menajeze zona renală şi cea a aparatului excretor în 26 octombrie, şi etajul pulmonar, zona hepatobiliară şi atenţie la dereglările hormonale din 30 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *