esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 21 – 28 noiembrie 2015

Vineri, 20.Noi.2015 13:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Activităţile de la muncă şi sarcinile în plus îi solicită pe cei din zodia Rac mai mult decât se aşteptau în această perioadă. Fac planuri, raţionalizează fiecare pas, au o strategie pentru orice sunt plini de vitalitate şi totul ar merge foarte bine dacă nu le-ar fi date peste cap toate planurile într-o clipită. Au senzaţia în ziua de 23 noiembrie că tot ce construiesc ziua, se destramă noaptea şi că nimic din ceea ce fac nu este durabil. Vestea bună este că vor reuşi să iasă cu bine din această perioadă, în principal datorită energiilor pozitive de care dau dovadă şi din cauză că aleg să găsească soluţii la toate problemele lor mai întâi apelând la conştiinţa şi capacităţile lor inspiraţionale şi nu se grăbesc să ceară sfaturi altora şi nici nu cred că modul în care aceştia gândesc este cel mai benefic pentru ei. De asemenea, în plan familial Racii traversează o perioadă plină de evenimente care culminează în ziua de 24 noiembrie cu o vizită neanunţată a unei rude din străinătate pe care nu au mai văzut-o de mult şi care se va dovedi a fi o apariţie foarte plăcută şi o ocazie a nativilor din zodia Rac să socializeze cu cineva care le împărtăşesc chiar şi cele mai irealizabile idei şi planuri de viaţă. În plan financiar, aceştia încă se refac după o perioadă destul de dificilă şi reuşesc să obţină anumite împrumuturi între 25 şi 27 noiembrie pe care, din fericire, nu vor fi nevoiţi să le înnapoieze prea curând.

Dragoste

Planeta Venus traversează acum casa iubirii a nativilor din zodia Rac iar asta le aduce o stare de bine în cuplu, o atmosferă de pe urma căreia se bucură între 21 şi 24 noiembrie, mai ales acum când exprimarea sentimentelor într-un mod artistic este punctul forte al nativilor. Zile mai puţin bune pot fi între 25 şi 26 noiembrie atunci când Racii ar putea fi uşor iritaţi de Luna plină care le aduce o serie de tensiuni în cuplu ce nu se vor rezolva tocmai uşor.

Horoscop saptamanal Rac 21-28 noiembrie 2015 2Sănătate

Sectorul sănătăţii este foarte bine aspectat în săptămâna ce urmează, mai ales acum când Racii sunt plini de energie şi vitalitate. Singurele afecţiuni care le-ar putea da de furcă sunt cele ce ţin de sistemul imunitar care nu este favorizat deloc în această perioadă rece.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *