esteto.ro

Horoscop săptămânal Rac 2-9 ianuarie 2016

Vineri, 01.Ian.2016 16:57 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Racii vor avea parte de o săptămână interesantă în acest început de an. Fie că sunt extrem de dornici să se întoarcă la lucru, fie că vor să ia lucrurile pe rând, în linişte şi calm, nativii vor fi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi şi îi vor molipsi pe cei din jurul lor cu energia pe care o emană. Sunt într-o formă excelentă din punct de vedere comunicaţional în mediul de lucru, deşi acelaşi lucru nu s-ar putea spune şi în plan familial. Există încă anumite probleme de rezolvat cu o rudă apropiată care pare să nu le înţeleagă punctul de vedere şi viziunile acestora asupra vieţii, oricât de mult s-ar strădui Racii să le explice. Între 3 şi 5 există şansa unei discuţii definitorii în acest sens, iar rezultatele vor fi decisive pentru relaţia dintre ei şi această persoană. Ori vor stabili termenii unor noi discuţii pe tema care îi interesează, ori vor părăsi pe vecie subiectul, ajungând la concluzia că nu are rost să mai apeleze la tratative. În plan financiar lucrurile merg bine, deşi din punctul lor de vedere, chiar şi acum când astrele îi favorizează şi le arată la tot pasul şanse de câştig, ei tot consideră că este loc de mai bine. Între 2 şi 5 ianuarie vor avea o revelaţie în acest sens şi îşi vor da seama de ceea ce trebuie să facă în acest an pentru a-şi mări şansele de avuţie.

Dragoste

În plan amoros există mici discuţii care ar putea destabiliza armonia dintre parteneri, însă ambii ştiu foarte bine că asta se întâmplă datorită comunicării deficitare dintre ei. În momentul în care vor cădea de acor să-şi expună cu adevărat intenţiile şi să nu se mai ascundă după deget, atunci poate vor fi rezolvate aceste dificultăţi de relaţionare.

Horoscop saptamanal Rac 2-9 ianuarie 2016 2Sănătate

Energia lor debordantă poate fi molipsitoare şi în acest sector. Sunt decişi să facă mai mult sport în acest an şi să-şi revizuiască alegerile alimentare. Cu acest plan în minte încep în forţă prima săptămână a acestui an.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *