azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Rac 2-9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:33 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Bani

Modul în care Racii aleg să abordeze problemele de la locul de muncă şi situaţiile dificile în care sunt implicaţi atât ei cât şi colegii de muncă, le vor atrage nişte simpatii pe termen lung. Vor avea multe lucruri de demonstrat în această săptămână şi nu neapărat făţiş, cât mai degrabă indirect. Planeta lor guvernantă se află din fericire pentru ei chiar în casa lor socială, o casă a comunicării, un aspect pe care Racii mizează de foarte multe ori pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Pun un preţ foarte mare pe lucrul în echipă, pe contactele şi relaţiile pe care le au cu anumiţi oameni pentru a ajunge la scopurile lor măreţe pe plan profesional. Simt nevoia să arate că şi ei pot străluci, chiar dacă de multe ori nu le place neapărat să fie în lumina reflectoarelor şi le arată tuturor că nu este obligatoriu să ieşi la rampă pentu a avea succes. Fac lucrurile cu plăcere, în stilul lor caracteristic şi sunt triumfători pentru că pun suflet în ceea ce fac şi au răbdare să vadă rezultate. Această atitudine le poate fi extrem de benefică pe plan financiar în special datorită faptului că vineri, 8 aprilie au ocazia de a negocia o ofertă care se iveşte acum şi doar ei pot obţine cel mai bun preţ. Cum? Prin diplomaţie şi perseverenţă!

Dragoste

Sfera lor socială este aspectată pozitiv şi au astfel şansa de a-şi face cunoştinţe noi şi de a lega chiar prietenii noi. Vor cunoaşte persoane plăcute, persoane de care se pot ataşa din prima clipă dat fiind că găsesc atât de multe lucruri în comun de la prima vedere. Oricum ar fi, important este să se bucure de această etapă, le prinde bine să mai iasă în lume.

Horoscop saptamanal Rac 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

În acest sector sunt înclinaţi să privească totul dintr-un unghi ceva mai susceptibil şi să se streseze foarte tare pentru nimic. Atenţie totuşi la acele semnale pe care organismul le transmite în plan subtil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *