arleto.ro

Horoscop săptămânal Rac 19 – 26 martie 2016

Vineri, 18.Mar.2016 18:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Racii vor avea o săptămână plină în intervalul următor şi datorită fenomenului de Lună Plină de miercuri pot resimţi efectele stresului destul de intens. Au de-a face cu persoane care sunt destul de exigente, vor multe lucruri de la ei şi îi presează să facă totul exact aşa cum nu le place lor: repede. Nu au nici un motiv de a se grăbi în această săptămână, cel puţin nu din punctul lor de vedere şi această atitudine i-ar putea deranja pe cei din jur, în special pe colegii de la locul de muncă. Din fericire, vor fi scutiţi de anumite sarcini de care oricum nu doreau să se ocupe acum şi vor avea prijlejul de a lucra numai la ce le place, o ocazie mai rar întâlnită pentru nativii acestei zodii. La nivel comunicaţional lucrurile sunt stabile, însă chiar şi aşa între 22 şi 24 martie ar putea avea accese şi ieşiri care nu îi avantajează. De preferat ar fi să îi menajeze pe aceia care nu reprezintă acum ţinta nervilor lor şi să-şi dea seama dacă merită cu adevărat să se descarce pe ei.

Dragoste

Sunt înclinaţi să îi dea dreptate în toate partenerului şi să fie de acord cu ce spune acesta numai ca să nu apară pericolul unor discuţii în contradictoriu. Racii ştiu prin ce trec acum şi preferă să-şi menajeze relaţia din prezent.

Horoscop saptamanal Rac 19 - 26 martie 2016 2Sănătate

Atâta timp cât păstrează un echilibru între orele de somn, orele de masă şi exerciţiile fizice vor fi scutiţi de orice griji în acest sector.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *