dehaine.ro

Horoscop săptămânal Rac 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 17:12 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

În ciuda faptului că au foarte multă treabă de nu mai ştiu pe unde să scoată cămaşa, nativii zodiei Rac au o stare de spirit excelentă în această perioadă şi aşteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor. Sse pare că febra pregătirilor de Crăciun i-a prins mai devreme în acest an şi aproape că au şi terminat cu toate cumpărăturile şi tot ce ţine de decorarea casei. Au în această săptămână nişte idei excelente legate de cadourile pe care doresc să le facă celor dragi şi deja ştiu ce vor să găsească ei înşişi sub brad – fericire! Nativii zodiei Rac trec printr-o perioadă în care pun foarte mult accent pe latura sentimentală şi Crăciunul este acel interval din an în care ei încearcă să se întâlnească cu toţi aceia pe care îi are la inimă. Au de gând să meargă vizită la acele rude îndepărtate pe care nu le-au mai văzut de mult sau poate chiar să achiziţioneze un bilet de avion către casa unui prieten din străinătate. Între 23 şi 25 decembrie nativii zodiei Rac vor trece printr-o pasă melancolică, încercând să învie trăirile unui Crăciun perfect avut acum câţiva ani în urmă alături de familie. Chiar dacă istoria nu se va repeta, aceştia vor şti să aprecieze momentele de tihnă şi armonie petrecute alături de cei dragi. Este posibil ca în data de 24 să încheie conturile cu un amic şi să revină la sentimente mai bune, chiar în prag de sărbători şi să cadă de acord asupra unui pact reconciliator. În plan financiar, totul merge ca la carte şi reuşesc să facă rost de acei bani de care aveau nevoie pentru a-şi completa câştigurile din această perioadă.

Dragoste

În cuplu zile pline de iubire şi armonie vor fi între 23 şi 26 decembrie atunci când nativii zodiei Rac îşi vor copleşi partenerul cu gesturi de afecţiune şi atenţie. Vor fi uimiţi să vadă că li se va răspunde cu aceeaşi monedă şi vor realiza acum că nu aveau nici cea mai mică idee de cât de profunde pot fi sentimentele partenerului pentru ei şi pentru relaţia în care au investit.Horoscop saptamanal Rac 19-26 decembrie 2015 2

Sănătate

Simptomele care îi supără de ceva vreme vor începe să dispară şi este posibil chiar să aibă nişte sărbători lipsite de griji şi bătăi de cap în ceea ce priveşte sectorul sănătăţii. Atenţie totuşi, în continuare, la sistemul digestiv şi la modul în care este construit meniul de Crăciun.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *