Horoscop săptămânal Rac 17 -23 iulie 2017

Duminică, 16.Iul.2017 00:03 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari
  • Socio-profesional

O săptămână destul de bună din punct de vedere profesional dar extrem de ocupată datorită activităților în care te implici împreună cu cei de la locul de muncă. Șefii și colegii te supra-solicită în această săptămână și ai senzația că toată lumea trage de tine în toate părțile. E de dorit să fii cât mai obiectiv și să răspunzi solicitărilor lor cu diplomație. Dacă simți într-adevăr că nu poți face față sarcinilor atunci ar fi cazul să-ți exprimi punctul de vedere. E posibil să simți că ar fi cazul să negociezi o mărire de salariu sau măcar un bonus la salariul de luna aceasta însă mare atenție la cum aduci în discuție acest subiect cu șefii deoarece dacă nu aduci niște argumente viabile din punct de vedere economic e posibil ca intenția ta să fie percepută drept deplasată. Cântărește-ți bine cuvintele!

  • Dragoste

Ești decis să discuți cu partenerul despre planurile tale de viitor. Ți se pare corect ca el/ea să știe exact ce ai tu de gând ca să vedeți dacă sunteți sau nu pe aceeași lungime de undă. Contează foarte mult pentru tine să fii sincer și deschis și să nu ai parte de surprize neplăcute în cuplu.

  • Sănătate

Te simți destul de energic și revitalizat la nivel fizic, important este să aduci același echilibru și pe plan psihic. Ai multe pe cap, așa că nu e cazul să riști să-ți împrăștii energia în prea multe direcții care e posibil să se dovedească a nu fi așa de profitabile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *