arleto.ro

Horoscop săptămânal Rac 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:05 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Dat fiind că Venus, planeta care domină partea emoţională a Racilor, traversează zodia Vărsătorului săptămâna viitoare, este posibil ca nativii acestei zodii să experimenteze o stare de confuzie şi agitaţie mai toată săptămâna. Se simt cu mintea în toate părţile, vor să zică una şi gândesc alta, au idei bune dar nu reuşesc să le pună în practică, vor să încheie anumite parteneriate dar nu clarifică foarte bine terminii acestora – în mai puţine cuvinte, orice ar face nu se leagă prea bine. Recomandarea astrală vine pe plan mental pentru această zodie şi este preferat să mai aştepte puţin până să treacă la acţiune. Mai bine să se gândească de trei ori înainte să spună ceva, sau dacă au foarte multe de zis, să-şi organizeze bine gândurile şi abia după data de 20 februarie să treacă la acţiune. Întâlnirile pe care le au cu clienţii sau conversaţiile cu şefii pot fi prost aspectate datorită agitaţiei lor interioare, motiv pentru care această săptămână ar fi mai bine să o dedice meditaţiei şi introspecţiei. Vor fi alte zile mai potrivite pentru a pune în practică ceea ce îşi doresc să materializeze.

Dragoste

Între 13 şi 16 februarie Racii vor avea parte de nişte zile armonioase, nişte momente frumoase petrecute alături de partener, iar pentru aceia care nu sunt într-o relaţie stabilă, din nou, Venus în Vărsător i-ar putea pune în nişte ipostaze surprinzătoare şi inedite. Grijă mare la cum interpretează semnele non-verbale ale pretendenţilor.

Horoscop saptamanal Rac 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Datorită faptului  că nu se află într-o stare de spirit prea bună, ar putea experimenta nişte migrene supărătoare între 16 şi 20 februarie. Nu este nevoie să apeleze la medicamente, cu un somn bun este posibil să se rezolve totul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *