Horoscop săptămânal Rac 12 – 19 martie 2016

Vineri, 11.Mar.2016 18:03 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Influenţele astrale nu îi favorizează deloc pe cei din zodia Rac săptămâna viitoare. Funcţionează cu energia la cote minime, se confruntă cu gânduri şi stări negative ceva mai accentuate decât de obicei. Încearcă să le depăşească şi să nu se lase pradă problemelor şi obstacolelor pe care le întâlnesc acum la locul de muncă. Este o săptămână mai dificilă atât pentru că sunt mai greoi, comunică ceva mai ineficient, cât şi pentru că mediul familial este aspectat destul de prost şi pare că Racii sunt sensibili la tot ce se întâmplă în familie, la toate problemele membrilor, chiar dacă acestea nu îi vizează direct. Abia după data de 17 se pare să îşi vor mai reveni în fire şi vor avea ceva mai mult chef de muncă. Se vor revanşa atunci faţă de superiori, dar şi de colegi care i-au înţeles că trec printr-o pasă mai proastă şi vor încerca pe final de săptămână să recupereze golurile pe care le-au format la începutul acesteia. Planul financiar, din fericire este aspectat pozitiv, iar Racii se simt împăcaţi că măcar din acest punt de vedere nu trebuie să îşi facă prea multe griji.

Dragoste

Comunicarea în cuplu ar putea fi greu de realizat datorită stărilor schimbătoare şi excesiv de sensibile ale Racilor. Au tendinţa de a-i reproşa partenerului faptul că nu le acordă suficientă atenţie sau că nu sunt alături de ei, fie că problemele pe care le au sunt grave sau nu.

Horoscop saptamanal Rac 12 - 19 martie 2016 2Sănătate

Nu au mari probleme din punct de vedere fizic, însă dat fiind că pe plan mental sunt atât de instabili este posibil ca şi din punct de vedere organic să aibă de-a face cu nişte simptome ceva mai atipice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *