dehaine.ro

Horoscop săptămânal Rac 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:16 Horoscop saptamanal Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Pentru aceşti nativi este săptămâna următoare este foarte presantă din multe puncte de vedere. Casele familiei, a relaţiilor, a parteneriatelor şi cea a carierei sunt aspectate dinspre semnul Balanţei, unde avem cel puţin 4 elemente. În ziua de 12 octombrie nativii au parte de o situaţie alambicată şi confuză în acelaşi timp, relaţiile cu asociaţii şi colaboratorii putând fi marcate de incertitudini la nivel de dialog şi acorduri. Problema care se pune este una de atitudine din partea Racilor, care în ziua menţionată se pot vedea în postura de a nu putea finaliza aşa cum îşi doresc o serie de chestiuni de tip organizatoric, iar asemenea impedimente se prelungesc şi în ziua de 13, când nativii chiar se confruntă cu probleme tehnice, cu lipsa parţială de resurse financiare şi cu restricţii sau limitări care-şi pun amprenta pe capitalul de imagine. Desigur că acestea sunt doar conjuncturi cauzate de energiile astrelor, şi soluţiile chiar sunt la îndemână. Dacă nativii se află în poziţii de conducere, în 12-13 octombrie ei pot decide şi acţiona împreună cu colegii din anturaj pentru remedierea unora dintre problemele menţionate. Dacă Racii lucrează în cadru instituţional, iniţiativa le aparţine în colectivul în care-şi desfăşoară activitatea, şi asta îi motivează să-şi organizeze agenda mult mai eficient.

În 13 octombrie ei îşi fac cunoscut punctul de vedere în relaţiile şi parteneriatele pe care le au, comunicându-şi în acelaşi timp termenii şi detaliile de-o manieră foarte seducătoare acolo unde ei participă în diferite forme de parteneriat. Pe acest considerent ei pot atrage şi capital, şi simpatie, reuşind astfel să depăşească proble mele acestei săptămâni.

Dragoste

În cuplu pot să se petreacă unele discordanţe accentuate cu precădere în ziua de 12 octombrie, dar şi în 16 şi 17,Horoscop saptamanal Rac 10-17 octombrie 2015 2 partenerul fiind într-o proastă dispoziţie datorită unor chestiuni determinate de prieteni din anturajul amical, şi zile ceva mai bune între 13 şi 15 octombrie când nativii pot discuta chestiuni de viitor cu partenerul de cuplu, cum ar fi mutatul în altă locuinţă.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal, cel digestiv şi cel excretor în 12 şi 13 octombrie, şi la simptomele neurove getat şi lombare, la etajul hepatic şi la dereglările circulatorii în 16 şi 17. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *