Horoscop săptămânal Pești 8-15 ianuarie

Duminică, 08.Ian.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Chiar dacă nu le vine ușor să depună eforturile necesare în proiectele la care lucrează Peștii sunt conștienți că merită să investească timp și energie în ceea ce întreprind în prezent. Să nu renunțe la ideile și concepțiile lor doar pentru că unii și alții le-ar putea critica impulsurile. E drept că sunt ceva mai sensibile la remarcile celor din jur dar acesta nu este un motiv suficient ca să nu-și ducă planurile la îndeplinire. Mai ales că se pare că pe plan financiar totul merge așa cum au sperat. Să nu rateze ofertele pe care le primesc între 12 și 14 ianuarie.

Dragoste

Planul amoros este pozitiv aspectat, iar Peștii se simt mai bine ca oricând în acest sector al vieții lor. Sunt optimiști și se pare că soarta le surâde între 13 și 15 ianuarie. Fie că își consolidează relația actuală sau cunosc o persoană specială, nativii își spun speranțe mari în ceea ce Cupidon le poate aduce acum.

Sănătate

Sunt dificili de înțeles în prima parte a săptămânii și câteodată nici ei nu știu de unde vin aceste stări, dar cu puțină bunăvoință, după ce trec efectele Lunii Plin de joi își vor reveni și se vor simți ceva mai bine în pielea lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *