dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 5-12 septembrie 2015

Luni, 07.Sep.2015 11:40 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Pentru aceşti nativi weekendul aduce unele probleme familiale care sunt discutate în data de 5 septembrie într-o manieră oarecum exagerată. Poate fi o problemă legată de relaţia cu banca sau cu autorităţi instituţionale faţă de care nativul are anumite obligaţii financiare de achitat ceea ce generează nemulţumiri în cuplu. Pentru Peşti săptămâna este una destul de stresantă deoarece se văd puşi în situaţia de a-şi onora în ziua de 7 septembrie unele acorduri faţă de parteneri, iar discuţiile purtate pe marginea acestor aspecte îi poate găsi nepregătiţi sau pot atrage dezaprobări din partea celor cu care se află în diferite relaţii de asociere. Şi o asemenea conjunctură nu le este deloc favorabilă, mai ales că unii nativi duc tratative şi caută soluţii care să-i ajute cu vânzarea unei case, a unui teren, a unor acţiuni pentru cei care au acţiuni la bursă sau într-o firmă, ori cu o datorie pe care o au de returnat şi se bazează pe faptul că vor rezolva această chestiune la timp. În 5 septembrie pot doar discuta şi stabili anumite termene pentru cele menţionate anterior, şi chiar dacă scriptic în 7-8 septembrie întâmpină unele mici dificultăţi, să acţioneze ferm în ziua de 7 pentru remedierea situaţiei folosindu-şi creativitatea şi ingeniozitatea. Veştile pe care le primesc în 8 septembrie îi motivează să continue demersurile pentru a se implica pe mai departe într-un proiect mai vechi sau o afacere ce necesită bune abilităţi organizatorice, dar atenţie la în această zi la modul în care relaţionaţi cu partenerul de cuplu. Nu trebuie ascuns nimic, altfel iar se pot încurca iţele. În 9 septembrie nativii se preocupă de rezolvarea concretă a unor acte care vizează o asociere iar în 10 septembrie pot decide în cunoştinţă de cauză în privinţa modului în care sunt cheltuiţi banii pentru o reparaţie a maşinii sau a unui obiect de uz casnic.

Dragoste

Zile mai puţin bune în cuplu 5, 7, 11 şi 12 septembrie – survin divergenţe de atitudine şi opinii contradictorii ce riscă să fragmenteze relaţia pe fondul unor dificultăţi socio-profesionale.

Sănătate

Pe partea de sănătate apar tulburări respiratorii şi tiroidiene în 5 septembrie, digestive, ale aparatului excretor, hormonale şi renale în 7 septembrie, tulburări de ritm cardiac, gastrice şi simptome de coloană toracala în 10 septembrie, şi tulburări hepatobiliare în 11 septembrie.                       


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *