dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 5-12 decembrie 2015

Vineri, 04.Dec.2015 16:21 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Peştii se află pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte cariera şi asta datorită capitalului de imagine pe care şi l-au format încă de când au obţinut slujba pe care o au acum. Este posibil să aibă parte de evaluări pozitive şi de critici constructive din partea şefilor între 5 şi 8 decembrie, însă mai ales din partea colegilor vor avea parte de tot suportul dacă va fi cazul să li se propună o promovare sau o mărire de salariu. Dat fiind că şi-au format imaginea unei persoane modeste Peştii nu vor avea pretenţia la o mărire substanţială şi nici nu-şi vor cere drepturile cu pumnii în piept. Ei ştiu foarte bine că prin aceeaşi atitudine precaută şi modestă vor avea de câştigat mai mult decât dacă ar pretinde anumite beneficii sau avantaje. O dată cu această schimbare în mediul lor de lucru, este posibil ca întreaga structură a slujbei lor să se modifice şi ei să se ocupe mai mult de planificări şi de gestionarea resurselor decât de sarcinile mărunte pe care le aveau până acum. Din punct de vedere financiar totul va fi în favoarea lor, dar mai ales, un lucru de care se vor bucura foarte mult spre finalul săptămânii este că după ce vor îndeplini toate sarcinile de la locul de muncă le va rămâne timp şi pentru propria persoană, pentru relaxare sau poate pentru o ieşire cu prietenii în oraş.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între  5 şi  9 decembrie atunci când nativii decid că este cazul să petreacă mai mult timp alături de partenerii lor şi vor fi suprinşi acum de cât de tare le poate consolida relaţia acele mici lucruri si gesturi care i-au adus de la început împreună.

Horoscop saptamanal Pesti 5-12 decembrie 2015 2

 

Sănătate

Energia şi vitalitatea Peştilor merg în această perioadă mână în mână cu volumul de sarcini de la muncă. Se simt extrem de motivaţi şi prin urmare nu dau atenţie simptomelor sporadice care par acum că trec ca prin minune, mai ales în zilele în care sunt foarte ocupaţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *