esteto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 3-10 octombrie 2015

Vineri, 02.Oct.2015 14:16 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

În weekend mai exact în ziua de 4 octombrie nativii se preocupă cu o problemă legată de finanţarea unui proiect, de investiţia într-o afacere de familie sau de vânzarea unei case. Unii caută o finanţare printre cunoscuţii din sistemul lor relaţional şi în 5 octombrie este posibil să se aleagă cu un asemenea sprijin din partea cuiva care deţine şi o poziţie destul de influentă. Cei care lucrează în cadrul instituţional pot dirija fonduri pe care le primesc direct, dar atenţie la relaţiile cu alte persoane care deţin şi acestea poziţii importante, deoarece se pot ivi situaţii contradictorii. Ceva ambiguu dar în acelaşi timp şi intrigant s-ar putea petrece în ziua de 5 octombrie, ei nefiind din acest punct de vedere în măsură să desluşească iţele unei astfel de conjuncturi.

De asemenea pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în cadru privat, pot exista situaţii favorabile financiar, necesare unei afaceri sau unui proiect, însă atenţie la acordurile încheiate deoarece unele detalii nu vor fi clare, ori în altă variantă înţelegerea s-ar putea da peste cap brusc datorită intervenţiei unor persoane ale căror intenţii nu sunt clare. De aceea prudenţa în acţiune este recomandată.

De abia în 6 şi 7 nativii pot rezolva ase menea probleme, dau telefoane, rezolvă acorduri, primesc bani şi cei favorizaţi sunt cei care lucrează în mass-media, în artă, educaţie, bursă, cercetare şi administraţie. În ziua de 8 octombrie pot fi destul de norocoşi, încasează sume, aranjează detaliile unei mici afaceri de familie, astfel încât indiferent de parteneriatele în care sunt angrenaţi decid şi acţionează astfel încât colaboratorii merg pe mâna lor.

Dragoste

Inclusiv în relaţia de cuplu lucrurile se ameliorează simţitor începând cu ziua de 8, zile bune fiind dăţile de 4,6 şi 9 octombrie când ei se pot alege şi cu bani, şi cu oportunităţi ce le consolidează poziţia socială, ceea ce aduceHoroscop saptamanal Pesti 3-10 octombrie 2015 2 mulţumire în cuplu, şi zile mai puţin bune, între 5 şi 8 octombrie seara atunci când survin divergenţe de opinie cu partenerul asupra unei probleme legate de vânzarea unei case sau mutatul cu locuinţa.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul digestiv şi al aparatului excretor, la dereglări tiroidiene şi renale între 4 şi 5 octombrie, la tulburările hormonale şi coronariene în 8 octombrie şi la tulburările imunitare şi hepatice în ziua de 9.           


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *