dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 16:52 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În domeniul profesional există şansa ca Peştii să aibă parte de anumite discuţii în contradictoriu cu şefii sau cu unii colegi de muncă şi situaţia poate escalada uşor către un mic scandal dacă argumentele aduse nu sunt cele potrivite. Din fericire capacităţile comunicaţionale ale Peştilor sunt acum la cote maxime şi se bucură de sprijinul unor oameni din mediul profesional la care nu se aşteptau să găsească aşa de multă înţelegere. În acelaşi timp, şefii nu sunt nemulţumiţi de activitatea lor în ciuda acestui incident izolat. Sarcinile în plus şi volumul de muncă, însă, vin pentru nativii zodiei Peşti cu un surplus de agitaţie şi stres şi le vine mult mai greu acum să-şi stăpânească temperamentul. Este posibil ca între 1 şi 3 decembrie să ia în calcul chiar ideea unei excursii sau a unei vacanţe de relaxare doar pentru ei, să nu meargă însoţiti de nimeni altcineva. Vor să îşi pună ordine în gânduri şi să-şi dea seama dacă este vina lor pentru agitaţia care îi urmăreşte în ultima vreme sau cineva din mediul de lucru le-a pus gând rău. De asemenea, în mediul familial există şansa să intervină câteva discuţii tensionante, însă totul se poate rezolva destul de simplu dacă nativii sunt dispuşi să ofere lămuririle necesare şi să nu mai ţină doar pentru ei informaţiile vitale. Până la urmă se va dovedi că nu este un secret aşa de mare şi că nu merita să se închidă atât de mult în ei pentru ceva atât de minor. Vestea bună este că aceste disensiuni nu sunt legate de bani şi că nativii mai au încă şansa să-şi gestioneze într-un mod mai raţional resursele pecuniare până când nu vor da efectiv de fundul sacului.

Dragoste

Între 1 şi 3 decembrie Peştii pot petrece timp valoros alături de parteneri deoarece se petrec acum anumite lucruri care îi determină pe nativii din zodia Peşti să realizeze că o persoană mai potrivită pentru a-şi petrece tot restul vieţii alături de ei, nu vor mai găsi prea curând. Este un timp al valorificări şi al consolidării relaţiei în care se află.

Horoscop saptamanal Pesti 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Având în vedere stresul din mediul profesional şi faptul că au ceva dificultăţi de comunicare în această perioadă, între 2 şi 4 decembrie există şansa să apară anumite simptome supărătoare, fie că este vorba de migrene sau simptome digestive, sursa afecţiunii este aceeaşi, mai ales ţinând cont că funcţionalitatea stomacului este strict legată de bunăstarea planului mental.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *