dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 28 mai – 4 iunie mai 2017

Sâmbătă, 27.Mai.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Te preocupi să faci niște schimbări pe plan profesional și îți vine ușor să comunici astfel cu colegii și șefii. Pui la bătaie niște planuri pe care până acum nu le-ai fi văzut așa ușor concretizate și te concentrezi să iasă cât mai bine. E de preferat să ceri părerea celor cu care ești mai apropiat/ă la locul de muncă la fiecare pas. E necesar să ai confirmarea lui/ei pentru a fi sigur/ă pe ceea ce faci. De marți încolo vei reuși să vezi potențialul profiturilor de pe urma eforturilor pe care le depui acum. Te bucuri să vezi că și pe plan financiar lucrurile se pun în mișcare.

Dragoste

Ai de-a face cu un partener destul de dificil însă știi să îl/o faci să se relaxeze și să se destindă în timpul în care îl petreceți împreună. Poate că are o zi mai proastă însă e recomandat ca tu să fii înțelegător și să-i arăți că ești alături de el/ea. Va aprecia această atitudine în mod cert!

Sănătate

E posibil ca stomacul și sistemul osos să dea semne de slăbiciune în acest interval. Poate e momentul să consulți un specialist. Unele simptome sunt complet noi pentru tine și îți vine greu să îți dai seama de unde vin și care este cauza lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *