dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 27 februarie – 5 martie 2016

Vineri, 26.Feb.2016 19:53 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Peştii au parte de o săptămână foarte interesantă la locul de muncă. Li se promit anumite schimbări care le-ar putea uşura munca şi care le-ar permite să aibă ceva mai mult timp pentru ei înşişi. Sunt într-o dispoziţie bună, uneori chiar prea bună, astfel încât colegii ar putea să îi întrebe dacă nu cumva s-au îndrăgostit sau au câştigat la loto. Nici una din cele două, doar că tranziţia lui Venus prin casa socializării din zodia lor îi face să radieze şi să emane numai energie pozitivă în jur. Se simt impulsionaţi acum să pună în aplicare planuri pe care le-au amânat de mult şi care se leagă de acele aspecte importante pentru ei: prietenii, cursuri de dezvoltare personală şi eventual reluarea legăturilor cu unele cunoştinţe mai vechi. La locul de muncă încearcă să îmbine utilul cu plăcutul şi chiar dacă nu prea au chef de muncă vor fi avantajaţi de capitalul de imagine pe care şi l-au format până acum şi le vor da şefilor senzaţia, chiar şi în această  situaţie, că reuşesc să gestioneze totul cu mult calm şi lejeritate.

Dragoste

În viaţa amoroasă au parte numai de armonie şi momente plăcute alături de partener. Vor avea parte de o surpriză din partea acestuia de 1 martie. Peştii vor propune o ieşire în oraş într-un loc neexplorat de niciunul dintre cei doi, iar nativii vor fi uimiţi de cât de deschişi vor fi partenerii lor de această dată.

Horoscop saptamanal Pesti 27 februarie - 5 martie 2016 2

 

Sănătate

 

Pe cât de bine dispuşi vor fi în prima parte a săptămânii, pe atât de posomorâţi pot fi pe final. Se vor confrunta cu unele probleme de ordin digestiv care au şansa de a le strica armonia şi energia fizică atât de benefică săptămâna viitoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *