arleto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 14:25 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În weekend nativii intenţionează să se ocupe de o chestiune particulară în ziua de 27 septembrie care, din punctul lor de vedere, necesită a fi trecută sub tăcere chiar şi faţă de partenerul de cuplu. Poate fi o chestiune destul de delicată în care nativii sunt implicaţi şi care să aibă iţe complicate şi cu efecte nebănuite. Pe axa banilor se pot petrece în ziua de 28 septembrie, la începutul săptămânii, câteva aspecte care cer atenţie sporită până la ultimul detaliu. Mercur retrograd pe casa a-8a pigmentează în ziua de 28 o situaţie cu caracter particular, chiar dacă e vorba de acte şi documente oficiale, este posibil ca nativii să fie seduşi să ascundă o parte a unei chestiuni contractuale sau de colaborare, fiind vorba şi de o anumită sumă rulată, de relaţia cu şefii sau cu persoane cu poziţie importantă la nivel instituţional sau chiar în cadru privat, şi pe lângă acestea mai intervin şi nişte aprobări date într-un context ciudat care depăşeşte normalitatea.

În ziua de 29 septembrie primesc tot felul de informaţii referitoare la activitatea desfăşurată, mai ales că la mijloc este capitalul lor de imagine şi tendinţa de a relaţiona de pe o poziţie destul de influentă. Iar cele menţionate anterior sunt valabile în deosebi pentru cei care lucrează în mass-media, IT, modă, artă, mărfuri transportate rutier şi feroviar, deci atenţie la contextul situaţiei. Intervalul 30 septembrie-1 octombrie aduce Peştilor motivaţia de a rezolva concret unele situaţii de ordin juridic şi la nivel de decizie se află în postura de a discuta mai întâi cu persoanele din anturajul amical pentru a putea lua apoi o hotărâre clară. În după amiaza zilei de 1 octombrie se pot confrunta cu o veche problemă de familie.

Dragoste

Horoscop saptamanal Pesti 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2Zile bune în cuplu între 28 septembrie şi 2 octombrie atunci când nativii pot pigmenta cu entuziasm relaţia printr-un comportament afectuos şi jovial faţă de partener, iar zile mai puţin bune între 30 septembrie şi 1 octombrie cnd se pot manifesta între cei doi parteneri gelozie, critici şi discuţii în doi peri referitoare la problema unei rude.

 

Sănătate

Survin dereglări digestive şi dureri articulare în ziua de 28 septembrie, tulburări coronariene, hormonale şi simptome lombare şi cervicale în ziua de 30 septembrie şi dereglări neurovegetative şi hepatice în ziua de 2 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *