arleto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:28 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au tendinţa de a fi cât se poate de organizaţi săptămâna viitoare, iar asta ar putea implica şi o anumită doză de autoritarism. Ştiu ce vor de la ei, dar şi de la ceilalţi şi încearcă să le explice şi acestora cât mai bine pentru ca împreună să ajungă la rezultatele scontate. Lucrează bine în echipă, comunică deschis, franc şi la obiect şi se aşteaptă de la ceilalţi să răspundă pe măsură. La cereri simple vor răspunsuri simple, iar în ceea ce priveşe sarcinile mai complicate şi le alocă tot lor, dat fiind că ei sunt cel mai în măsură să le facă. Sunt realişti, nu vor să-şi forţeze colegii şi nici să le dea celorlalţi senzaţia că ridică standarde imposibil de urmat. Scopul lor este ca prin obiectivitate şi transparenţă să ajungă la acel stadiu al lucrurilor în care nu mai trebuie să-şi facă griji pentru termene limită, proiecte făcute pe ultima sută de metri  sau mustrări de conştiinţă că  ei tot nu ajung să fie în grafic. Este posibil ca această schimbare de atitudine să se datoreze faptului că primesc responsabilităţi noi şi îşi doresc să facă faţă cu brio tuturor provocărilor care se ivesc în carieră, mai ales pentru aceia care sunt la început de drum.

Dragoste

Atmosfera este una relaxată în cuplu iar Peştii se bucură de acest  echilibru amoros, în principal după ce au muncit mult ca să ajungă pe aceaşi lungime de undă cu partenerul. Sunt într-un loc echilibrat al relaţiei lor şi se bucură de ceea ce au reuşit să obţină împreună.

Horoscop saptamanal Pesti 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Au anumite simptome pe care nici ei nu şi le pot explica acum, însă preferă să nu-şi strice buna dispoziţie cu astfel de gânduri negre şi să aştepte să vadă cum evoluează starea lor de sănătate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *