dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 15:52 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Axa banilor la aceşti nativi poate fi amprentată de mici sincope în ziua de 26 octombrie, datorită unor veşti şi situaţii schimbătoare şi contradictorii în acelaşi timp. Fie pot primi un act cu valoare de moștenire, fie sunt înştiinţaţi de vreo amendă, fie reuşesc să încheie un act în care este prevăzută vânzarea unei case sau după caz, poate fi vorba de un act prin care se transmit drepturi de succesiune către o rudă. La fel de bine pot primi veşti de acest gen din partea unui grup care se ocupă cu acte şi comerţ, în cadrul căruia este posibil să-şi ducă activitatea. Contextul e cam problematic pentru nativi, cel puţin în situaţiile menţionate, deoarece ei se vor confrunta în ziua de 26 cu contre din partea anumitor persoane cu poziţii influente, iar discuţiile purtate de-a lungul zilei s-ar putea să fie pigmentate de unele durităţi cu privire la modul în care nativii îşi fac treaba acolo unde îşi desfăşoară activitatea.

Ceea ce ar putea atrage unele dezaprobări şi păreri contradictorii din partea unor colegi. Iar acest aspect este valabil atât pentru cei care lucrează în cadrul instituţional, cât şi în cel privat. În altă ordine de idei, în 27 octombrie la Luna Plină nativii au parte de o reuşită care poate avea legătură cu domeniul public-numire într-o funcţie, într-un consiliu sau într-o funcţie de gestionare a unor importante fonduri, iar în 28 deja ar putea demara în acest sens pe latura decizională şi a iniţiativelor. Alte probleme familiale şi de natură partenerială, cu colaboratorii şi asociaţii, îi provoacă pe nativi în intervalul 29-30 octombrie, punându-i în situaţia de a fi motivaţi să ia o decizie dificilă referitoare la organizarea treburilor şi a detaliilor de pe noua responsabilitate.

DragosteHoroscop saptamanal Pesti 24-31 octombrie 2015 2

În relaţia de cuplu zile bune sunt 27,28 şi prima parte a zilei de 29 octombrie atunci când nativii aduc stabilitate în relaţie, discută cu partenerul şi planifică unele chestiuni pecuniare, şi zile mai puţin bune-26, a doua jumătate a zilei de 29 şi 30 octombrie când pot surveni chestiuni legate de rude şi de prestigiul nativilor.

Sănătate

 fie atenţi la loviturile la cap, la zona renală în 26 octombrie, şi la etajul hepatic şi cel imunitar în ziua de 30 octombrie.                    


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *