dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 23-30 ianuarie 2016

Vineri, 22.Ian.2016 17:58 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este posibil să înceapă săptămâna deja uşor obosiţi cei din zodia Peşti, ori pentru că şi-au luat prea multe sarcini asupra lor, ori pentru că vor să dea celorlalţi senzaţia că le pot duce pe toate şi că sunt dipuşi să muncească până la epuizare. Adevărul este că nu le-ar strica o mică pauză, fie şi o zi de concediu contează pentru ca starea lor de spirit să se îmbunătăţească. Sarcinile de la locul de muncă se măresc considerabil şi cel mai important în momentul de faţă este atitudinea nativilor şi modul în care ei decid să-şi managerieze lucrurile, deoarece aşa cum îşi aştern, aşa dorm. Nu au pe nimeni care să le structureze sarcinile şi munca aşa că le revine lor atât partea managerială cât şi cea executivă. Pe de o parte sunt bucuroşi că pot face ordine singuri în ograda lor, pe de altă parte s-ar bucura mai mult dacă ar veni cineva care să la preia din atribuţii. Este posibil, în mod suprinzător ca în săptâmăna viitoare să le vină un coleg nou la locul de muncă şi astfel, volumul sarcinilor să se diminueze treptat pentru ei. Între 27 şi 29 ianuarie vor avea tendinţa să dea ordine, să facă pe şefii, o atitudine care nu le este caracteristică neapărat, dar pe care o văd necesară acum pentru a pune lucrurile în ordine. Această asumare a responsabilităţilor vine şi cu o mărire de salariu şi mai ales vine cu multe laude din partea şefilor.

Dragoste

Este posibil ca planul amoros să aibă de suferit datorită stresului de la locul de muncă al Peştilor. E rândul lor să fie ei aceia care îşi iau de lucru în weekend, însă partenerul cu siguranţă nu va fi prea fericit în această situaţie. Vor avea o discuţie în care vor încerca să-şi argumenteze fiecare partea lui, însă este posibil ca Peştii să iasă cam şifonaţi din această conjunctură şi să fie nevoiţi să schimbe foaia.

Horoscop saptamanal Pesti 23-30 ianuarie 2016 2Sănătate

Nu se conturează prea mult probleme în acest sector al vieţii Peştilor, însă dacă nu se vor menaja măcar puţin, în curând starea lor de sănătate ar putea avea de suferit.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *