esteto.ro

Horoscop săptămânal Pești 23-30 aprilie 2017

Sâmbătă, 22.Apr.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se pare că fenomenul de Lună Nouă de săptămâna viitoare te face ceva mai receptiv la dorințele celorlalți și la modul în care trebuie să te comporți la locul de muncă astfel încât să mulțumești pe toată lumea. Chiar dacă ai această pornire ai mare grijă și la dorintele tale interioare – mai devreme sau mai târziu se va vedea care este motivația ta cu adevărat și chiar dacă încerci să dai altă senzație, dacă nu știi să-ți joci cărțile bine, vei face o impresie greșită în fața șefilor. Totul depinde numai de tine acum. Mingea este la fileul tău!

Dragoste

Renunți la anumite reguli pe care singur/ă ți le-a impus în această relație și încerci să fii ceva mai deschis/ă și lejeră. Mare atenție totuși, dacă lași garda jos e foarte posibil ca partenerul să observe asta și să profite de libertatea pe care i-o oferi.

Sănătate

Ești atentă la semnalele pe care organismul tău le transmite și încerci să previi anumite simptome care ți-ar putea da randamentul peste cap. E necesar să faci anumite schimbări și în plan alimentar. Echilibrul e totul pentru tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *