esteto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 19-26 septembrie 2015

Marți, 22.Sep.2015 10:02 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Din 23 septembrie Soarele va ieşi din casa parteneriatelor intrând pe casa recompenselor, dar şi a pierderilor, schimbărilor de profunzime, şi a tuturor formelor de relaţionare. Partea mai puţin bună în toată această ecuaţie astrală pentru nativii Peşti este conjuncţia dintre astrul solar şi Luna Neagră care va avea un maxim în ziua de 26 septembrie, deci la sfârşitul intervalului analizat, când nativii fie pot avea o mare pierdere relaţională, fie descoperă ceva care le-a fost ascuns multă vreme, fie vor avea o revelaţie legată de activitatea sau intenţiile cuiva care nu se poartă chiar sincer cu ei. Şi Soarele va mai face o conjuncţie şi cu Nodul Nord-sensul vieţii, în data de 26, deci săptămâna este extrem de importantă pentru ei.

În ziua de 21 septembrie în sistemul lor relaţional se poate produce o schimbare, o pierdere sau o transformare a unei relaţii parteneriale care are la bază factorul financiar şi organizarea metodică în vederea obţinerii de profit. La fel de bine poate fi vorba de un prieten ce dă o mână de ajutor la finalizarea unei vânzări a unei case sau a unui teren. Partenerul de cuplu poate reacţiona posesiv în 22 septembrie faţă de iniţiativele nativilor, dar de o manieră pozitivă astfel încât Peştii se pot alege cu ceva rezultate concrete. Altfel spus partenerul de cuplu îi presează constructiv pentru a definitiva o înţelegere, un acord care trena de ceva vreme. În 24 şi 25 septembrie ei se pot afirma în mod în raport cu şefii, cu asociaţii şi în alianţele în care sunt angrenaţi ca activitate, folosindu-şi atât capitalul de imagine, cât şi capacitatea decizională şi pe cea organizatorică pentru a ţine pasul cu aspectele profesionale care-i solicită. Dar atenţie în cursul discuţiilor la modalitatea de abordare a detaliilor şi aspectelor discutate.

Dragoste

Horoscop saptamanal Pesti 19-26 septembrie 2015 2Zile bune în cuplu între 21 şi 22 septembrie deşi există riscul unor discuţii divergente despre cum să se cheltuie bugetul familiei, şi zile mai puţin bune  în perioada 25, 26 septembrie când pot să se manifeste în cuplu gelozii şi critici legate de atitudinea nativului în raport cu iniţiativele partenerului.

Sănătate

Se manifestă tulburări circulatorii şi intestinale în 19 septembrie, tulburări digestive şi dureri articulare în 22, tulburări neurovegetative şi coronariene în 24-25 şi dereglări imunitare şi hepatobiliare în 26 septembrie. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *