dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 18-25 iunie 2017

Sâmbătă, 17.Iun.2017 00:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

E cazul să-ți pui întrebări în legătură cu ceea ce se întâmplă la actualul loc de muncă. Dacă ești nemulțumit/ă ar fi bine să discuți despre aceste lucruri cu șefii mai ales dacă este vorba despre detalii de tipul plată, program de muncă, beneficii și avantaje. Cert este că ai niște nevoi care din punct de vedere financiar nu le poți ignora în momentul de față și care trebuie adresate cât mai curând. În altă ordine de idei joi și vineri e posibil să auzi de o nouă oportunitate de job și să încolțească în mintea ta o idee. În weekend va trebui să te gândești foarte bine ce ai de făcut și în ce direcție vrei să o apuci. Scopul și obiectivul principal în această perioadă? Confortul personal.

Dragoste

Ești destul de radical în cuplu. Dacă nu-ți convine ceva vociferezi vehement și nu lași lucrurile la voia întâmplării. E posibil ca partenerul să considere că ești capricios însă e mult mai bine să spui ce ai pe suflet decât să băgați totul sub preș. Această atitudine e posibil să vă coste pe viitor.

Sănătate

Veselia și energia sunt dependente direct de dificultatea problemelor pe care le ai de rezolvat în această perioadă la locul de muncă. Fii atent la modul în care te adaptezi la stres și nu-ți lua mai multe sarcini decât este cazul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *