dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 17 -23 iulie

Luni, 17.Iul.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este excepțional să ai timp liber pentru tot ce ai tu nevoie să construiești pe plan profesional și te bucuri de aceste zile pentru a pune la punct un proiect pe care l-ai gândit de mult. E necesar să te informezi foarte bine înainte de a risca practic pe plan financiar și de a investi în ceva ce nu-ți va aduce așa de multe profituri însă trebuie să vezi ce primează pentru tine în momentul de față. Astrele sunt de partea ta și se pare că ai destul de mult avânt atunci când vine vorba să faci ceva ce contează pentru tine. Latura economică pare a fi pe planul doi. Mare atenție totuși la unele cheltuieli neprevăzute ce apar în această zonă. E posibil ca evenimentele din plan personal ce apar de vineri încolo să-ți dea puțin bugetul peste cap. Fă tot posibilul să menții un oareșcare echilibru între venituri și cheltuieli.

Dragoste

O zi bună pe acest plan este cea de joi. Petreci timp cu partenerul și asta vă ajută să vă consolidați relația destul de puternic. Faci tot posibilul să fii cât mai deschis/ă și accepți propunerile lui/ei de ieșiri în oraș chiar dacă nu fac parte din activitățile tale preferate.Încerci să îi cunoști plăcerile și preferințele mai bine.

Sănătate

Te simți în formă mai toată săptămâna și asta te ajută să dai randamentul necesar la locul de muncă. Nu te implica totuși în activități care nu țin de jurisdicția ta.  E posibil să consumi energie și timp în mod inutil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *