dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 12-19 septembrie 2015

Vineri, 11.Sep.2015 11:47 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Pentru ei săptămâna aduce în ziua de 14 septembrie o situaţie destul de riscantă în planul relaţiilor şi al finanţelor sub forma lichidităţilor. Se poate petrece o situaţie încurcată şi care să-i tenteze pe nativi să folosească o sumă de bani fără acordul partenerilor, dacă e vorba de afaceri şi proiecte în care sunt implicaţi, pentru a-şi acoperi unele cheltuieli stringente. La fel de bine sunt tentaţi să se folosească de nişte bani ai partenerului de cuplu fără să spună mai nimic în acest sens, şi este evident că din aşa ceva nu poate ieşi ceva bun. Unii pot pierde nişte bani sau o oportunitate bună din perspectiva colaborărilor datorită confuziei şi lipsei de organizare eficientă la nivel propriu. Iar asemenea împrejurări i-ar pune în postura de a pierde ocazii bune de a-şi rezolva treburile şi problemele. Totuşi în 15 septembrie pot recupera o parte a acestor neajunsuri discutând la modul foarte motivat cu prieteni care-i pot susţine şi social şi financiar. Dar atenţie în ziua de 15 septembrie la modalitatea de comunicare, cum se cere şi ce oferă nativii, pentru că dacă forţează nota cu pretenţii exgerate riscă să piardă suportul unor persoane ce i-ar putea ajuta mult.

Profesional între 17-18 septembrie pot rezolva o serie de chestiuni financiare, cu dosare şi acte, dar e necesar să acorde atenţie sporită laturii decizionale şi capitalului de imagine pentru a obţine rezultatele dorite. În 19 septembrie unii pot vinde o casă, alţii se pot ocupa de renovarea locuinţei iar alţii se pot muta în altă casă – una nouă – dar în acest caz lucrurile, cel puţin scriptic, vor mai dura datorită unor nereguli pecuniare apărute între timp şi care vizează achitarea unor sume care întârzie să intre în posesia nativilor.

Dragoste

Zile bune în cuplu în perioada 12, 13 17 şi 18 septembrie când nativii au parte de vizite ale unor prieteni influenţi care-i pot susţine pe ambii parteneri în privinţa unor chestiuni pecuniare – şi aici discuţiile vor fi interesante pentru nativii Peşti, şi zile mai puţin bune între 14-15 septembrie când apar discuţii în doi peri cu partenerul din cauza banilor şi a implicării în chestiuni cu grad ridicat de risc financiar în care nativii ar vrea să se implice în viitorul apropiat.

Sănătate

Apar dereglări renale şi tiroidiene în 14, 15 septembrie, tulburări neurovegetative şi hormonale în 17-18 septembrie  şi tulburări hepatobiliare în 19 septembrie.   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *