azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Pești 12-19 martie 2017

Sâmbătă, 11.Mar.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cu Mercur în casa banilor la tine e posibil ca acest sector să fie destul de agitat în ceea ce privește economiile și cheltuielile pe care le ai de făcut. E posibil ca de marți încolo să primești anumite ponturi și sugestii pentru a-ți rotunji veniturile însă încearcă să te nu entuziasmezi prea tare. Joi vei merge la cumpărături și se pare că banii îți alunecă printre degete așa că tot ce câștigi dai acum pe haine și alte obiecte care nu sunt deloc ieftine. Ai chef să te răsfeți deși știi că ulterior nu vei mai avea nevoie de ele. Nu e nici o problemă  – ai alte calități mai importante decât simțul practic în momentul de față.

Dragoste

Romantismul și gesturile frumoase își fac loc între voi în această săptămână. Partenerul este extrem de atent cu tine și nu se uită la bani atunci când vine vorba să te răsfețe. Cu o astfel de atitudine e posibil să ajungeți la anumite împrumuturi până la finalul lunii. Important este ca voi să vă simțiți bine.

Sănătate

Ai de-a face cu tot felul de simptome care nu te lasă să ignore faptul că ceva se întâmplă. Încearcă să fii cât mai atent/ă la simptomele pe care organismul ți le dă acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *