esteto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 12 – 19 martie 2016

Vineri, 11.Mar.2016 18:09 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este posibil ca nativii din zodia Peşti să funcţioneze cu energia la cote minime şi să încerce în săptămâna viitoare să nu se streseze prea tare la locul de muncă. Ştiu că au multe sarcini şi că volumul lor se măreşte considerabil pe zi ce trece, însă preferă să ia lucrurile cu mai mult calm acum şi să încerce să găsească cea mai bună soluţie pentru a fi cu toate la zi. Neptun în zodia lor le oferă ocazia de a fi introspectivi şi pe această cale în contact direct cu dorinţele şi intenţiile lor cele mai adânci. Sunt capabili acum să fie sinceri cu ei şi să spună franc şi celorlalţi ce au pe suflet. Între 12 şi 15 martie vor ajunge la concluzia că nu mereu au capacitatea de a-şi gestiona singuri sentimentele şi că le face bine să se destăinuie şi să le mai ofere şi celorlalţi din povara lor. Casa comunicării este bine aspectată şi încearcă să menţină un echilibru în această zonă tocmai pentru că au observat beneficiile aceste tactici şi consideră că este mult mai bine să fie mai deschişi, decât să ţină totul pentru ei. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabile şi vor fi bucuroşi să vadă că în sfârşit le merge bine în tot ce vor să întreprindă în acest sector.

Dragoste

Partenerul este alături de ei în orice situaţie vor întâmpina şi este posibil ca unele evenimente, gesturi şi vorbe pe care acesta le facilitează în această săptămână să le ofere nativilor impresia că au făcut alegerea corectă şi că sunt în relaţia potrivită.

Horoscop saptamanal Pesti 12  - 19 martie 2016 2Sănătate

Pun mare preţ pe sănătatea lor în momentul de faţă şi încearcă să-şi formeze nişte principii alimentare noi pentru a menţine un echilibru atât la exterior cât şi la interior.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *