dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 12-18 iunie 2017

Duminică, 11.Iun.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se pare că aspectele planetare din următoarea perioadă te avantajează în planul financiar mai mult decât ți-ai fi imaginat în momentul de față. E necesar astfel să te concentrezi pe acțiunile care-ți aduc profit și mai ales pe cele care te pot ajuta să-ți stabilizezi bugetul pe viitor. Mergi așadar pe mâna norocului și profită de oportunitățile pe care ți le aduce acum în față. Mai mult decât atât – e necesar să te implici și în anumite cheltuieli familiale și asta s-ar putea să-ți dea un imbold ceva mai puternic în a face rost de banii de care aveți nevoie. Nu te sfii în a-ți cere drepturile. Dacă e nevoie să ceri o mărire de salariu este de preferat să o faci, ci nu să prestezi o anumită muncă fiind nemulțumit de răplata și recompensele care ți se oferă.

Dragoste

E necesar să ai ceva mai mult tupeu când vine vorba de prima întâlnire. Vei constata în această săptămână că de la asta ți se pot trage multe din problemele care apar  ulterior în relație. De la așteptările pe care le ai și de la prima impresie pe care ți-o formezi despre persoana respectivă. Fii ceva mai obiectiv/ă.

Sănătate

O zi destul de bună pe acest plan este cea de joi. După ce ai început săptămâna cu brio, dacă vei avea grijă să te menajezi, joi vei fi de-a dreptul mulțumit/ă și împăcat/ă cu tine însuți/însăți. Încearcă totuși să nu te delași și să renunți la obiceiurile bune pe care le-ai adoptat recent în stilul tău de viață.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *