dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 16:07 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este o săptămână extrem de importantă pentru aceşti nativi, cel puţin din perspctiva relaţiilor parteneriale şi a posibilităţilor care se ivesc acum în domeniul socio-profesional. Practic s-a putea spune că providenţa le netezeşte drumul după atâtea perioade tumultoase în care parcă nimic nu era concret. Zilele de 12, 13 şi 14 octombrie sunt decisive pentru nativi, atât pe partea deciziilor, afacerilor, proiectelor şi conexiunilor pe care ei le pot face acum în plan relaţional, cât şi pe partea unei noi responsabilităţi care vine acum pentru majoritatea dintre ei să se materializeze sub forma unei poziţii sociale pe care demult au aşteptat-o, şi ca importanţă, şi ca influenţă. Totuşi ei trebuie să se mişte rapid, să decidă clar şi la nivel de detalii în privinţa unor chestiuni de anvergură, pentru că aceia dintre nativi care acum se angrenează în diferite iniţiative, afaceri şi proiecte trebuie să ştie că ceea ce aleg le va fi foarte favorabil pe termen lung. Mai rămâne să şi aleagă corect şi în cunoştinţă de cauză.

Intervalul 12-13 octombrie le oferă oportunitatea de a trimite şi primi pe mail o serie de idei, propuneri şi înştiinţări referitoare la participarea lor într-o serie de acţiuni ce se pot desfăşura dinamic sau cel puţin pot demara între 13 şi 14 octombrie, ca rezultat al unor acorduri discutate anterior şi încheiate acum scriptic şi juridic, deşi nu fără eforturi şi dificultăţi, cu persoane ce deţin poziţii destul de influente din punct de vedere social şi financiar sau de care depind la nivel decizional multe lucruri. Atenţie însă la unele acte şi documente în care se prevăd unele plăţi sau clauze, s-ar putea ca nativii să nu fie întru totul înştiinţaţi asupra lor. În ziua de 16 octombrie au parte în plan profesional de un eveniment care le şi motivează capitalul de imagine  dar le şi poate aduce dificultăţi în acest sens.

DragosteHoroscop saptamanal Pesti 10-17 octombrie 2015 2

Relaţia de cuplu poate trece prin zile mai puţin bune în 12, 13 şi 16 octombrie când pot surveni neînţele geri vizavi de unii prieteni şi sprijinul acestora pe partea financiară, şi zile mai bune între 14 şi 15 octombrie atunci când nativii acţionează şi decid prin propria influenţă carismatică readucând echilibrul.

Sănătate

Să fie atenţi la zona renală şi digestivă în 12 şi 13 octombrie, şi la cea hepatobiliară şi circulatorie în ziua de 16 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *