dehaine.ro

Horoscop săptămânal Pești 10 – 16 iulie 2017

Luni, 10.Iul.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

O săptămână destul de bună din punct de vedere financiar. E necesar să te implici mai mult în ceea ce privește totuși organizarea bugetului personal și mai ales dacă de acesta ține și educația copiilor sau întreținerea unor persoane care depind de tine. Ești legat/ă de o situație care te dezavantajează în momentul de față din punct de vedere financiar și care nu te lasă să dispui de resursele tale așa cum ar fi normal. Mare atenție totuși la modul în care pui problema mai ales în fața membrilor familiei, deoarece e posibil să intri în discuții tensionante cu ei pe tema banilor. Reușești să faci față multor provocări la locul de muncă și asta pentru că ai un obiectiv financiar destul de clar. Din toamnă vei avea și mai multe cheltuieli iar tu știi asta și încerci încă de pe acum să salvezi niște bani.

Dragoste

E clar că e nevoie să porți niște discuții cu partenerul pe plan personal, însă nu e cazul să uiți că toate aceste lucruri au loc datorită faptului că  ai omis să oferi anumite detalii legate de intențiile tale și planurile pe care le ai pe viitor. Fii deschis/ă în conversațiile cu el/ea.

Sănătate

Ai de-a face cu tot felul de simptome care te pun pe gânduri în ceea ce privește sănătatea ta. E de preferat totuși să acționezi pe măsură. Nu lăsa lucrurile să evolueze și să scape de sub control!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *