esteto.ro

Horoscop săptămânal Pești 1-8 ianuarie 2017

Duminică, 01.Ian.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Influențele astrale din prima săptămână a anului 2017 încearcă să le transmită faptul că e necesar să pună mai mult preț pe pasiunile și hobby-urile lor, mai ales acelea care le pot aduce anumite venituri. Este vorba de munca pe care o depun din plăcere dar pe care o o pot monetiza în prezent. Fie că este vorba de scris, pictat, croșetat și alte îndeletniciri plăcute sufletului lor Peștii au nevoie să le fructifice și să încerce să-și rotunjească veniturile de pe urma lor. E posibil ca zilele de joi și vineri să le aducă în prima plan chiar o persoană care îi poate ajuta foarte mult acum, în acest sens. Să profite de ocaziile oferite.

Dragoste

Sunt ceva mai retrași în această săptămână și au nevoie să petreacă timp cu ei înșiși. Vor explica această pasă introspectivă a lor, cât pot de mult partenerului pentru ca acesta să nu o ia personal și de asemenea, să se asigure că nu transmit mesajul greșit!

Sănătate

Liniștea și armonia pun stăpânire pe planul lor psiho-emoțional,mai ales după activitățile zen în care se implică în prezent, așa că în acest sector, luna ianuarie vorbește numai de bine!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *