esteto.ro

Horoscop săptămânal Pești 1-7 mai 2017

Sâmbătă, 29.Apr.2017 00:11 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna aceasta este activată axa banilor în horoscopul tău general și deși nu îți vine ușor să te ocupi de acest sector, vei face față tuturor provocărilor cu brio. Încearcă să ceri ajutorul partenerului dacă simți că te ajută și nu-ți prelua mai multe responsabilități la locul de muncă decât este cazul. Ai tendinta de a-i pune pe ceilalți pe primul loc și asta te poate afecta acum și pe plan financiar. Mai mult decât atât – dacă cineva apropiat îți cere ajutorul și tu nu stai foarte bine cu banii în prezent, nu te da peste cap doar ca să intri în grații acestei persoane, încearcă doar să îi explici într-un mod diplomat faptul că nu ai posibilitățile necesare. Va fi mult mai înțelegător decât te-ai aștepta.

Dragoste

Realizezi că ai nevoie să comunici ceva mai bine cu partenerul și ce este și mai important decât atât este modul în care lucrați împreună pentru obținerea anumitor fonduri de care aveți nevoie în casă. Mare atenție totuși la obiectivele pe care vi le setați. Nu e exclus să fiți nevoiți să munciți mult prea mult și să nu mai aveți timp pentru voi.

Sănătate

Dacă nu ai lucruri urgente de rezolvat e necesar ca în acest weekend să te odihnești și să-ți rezervi o bună perioadă pentru tine. Profită de faptul că ai putea avea mai mult timp liber și implică-te în acele activități care îți aduc plăcere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *