arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 9-16 ianuarie 2016

Vineri, 08.Ian.2016 16:53 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Leii se simt provocaţi în mediul profesional, li se dau o sumedenie de sarcini, care mai de care mai diferite şi simt că au ocazia de a-şi lărgi câmpul profesional. Există chiar şansa unei reprofilări sau a unei schimbări de cadru de lucru. Între 12 şi 14 ianuarie pot primi oferte noi de muncă sau se pot îndrepta singuri către o nouă provocare. La locul actual de muncă au parte de replici cu subînţeles din partea şefilor, simt că se pune multă presiune pe ei însă nu au foarte multe resurse la dispoziţie pentru a îndeplini acum tot ce li se cere. Încearcă să le rezolve pe toate cu calm, însă înspre finalul săptămânii se vor simţi destul de epuizaţi şi este posibil să aibă nevoia de o mică pauză mai devreme decât se aşteptau. Vacanţa e însă departe şi aceştia trebuie să găsească forme de relaxare care să nu le pericliteze volumul de muncă. Ştiu ce au de făcut pentru a se afirma dar simt că există căi mult mai uşoare de a obţine ce îşi doresc şi nu înţeleg de ce toată lumea trage de ei în toate părţile. Este o săptămână în care şi-ar dori ca lucrurile să meargă ca pe roate fără ca ei să depună prea mult efort. Din păcate nu va fi aşa  iarîntre 13 şi 15 ianuarie vor fi nevoiţi să pună osul la treabă dacă într-adevăr vor să dovedească faptul că sunt cei mai buni în ceea ce fac. Dacă nu, vor fi alţii care vor profita de acest moment de neatenţie şi lipsă de concentrare a Leilor.

Dragoste

În plan amoros Leii sunt foarte jucăuşi în aceste zile. Simt că se îndrăgostesc ca în adolescenţă de partenerul din prezent şi au gust pentru aventuri. Din fericire, partenerul este receptiv la starea lor plină de ghiduşii şi entuziasm. Se vor simţi complimentaţi şi în centrul atenţiei între 15 şi 16 ianuarie şi vor dori să-şi răsplătească partenerul cuHoroscop saptamanal Leu 9-16 ianuarie 2016 2 aceeaşi monedă.

Sănătate

Probleme sunt în zona digestivă în continuare în special datorită tratamentelor după ureche pe care le-au luat până acum. Este vremea să pună piciorul în prag dacă îşi doresc să rezolve aceste simptome supărătoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *