arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Dat fiind că se află într-o perioadă delicată din punct de vedere comunicaţional, deoarece interpretează tot ce li se spune, sunt nesiguri pe gândurile şi vorbele lor şi mai ales pe acţiunile celor din jur, ar fi bine să acorde o atenţie sporită acestui sector şi să încerce să păstreze o doză de obiectivitate cu precădere în relaţiile cu cei de la locul de muncă. Sunt atenţi să nu facă gafe sau să piardă esenţialul din ceea ce li se spune. Sunt uşor negativişti şi văd acum mai degrabă partea goală a paharului. În cadrul proiectelor la care lucrează încearcă să dea tot randamentul de care sunt în stare, însă realizează şi ei că nu se mai simt la fel de motivaţi ca la început. Pe deasupra, uneori au tendinţa de a-şi pune singuri beţe în roate şi apoi tot ei se întreabă de ce merg lucrurile aşa de greu. Nu sunt favorizate relaţiile colegiale sau exprimarea sentimentelor cu uşurinţă acum aşa că ar putea amâna iniţiativa de a gestiona situaţiile dificile pe calea diplomaţiei. Nu de altceva, dar le lipseşte tactul cu desăvârşire în momentul de faţă. În plan financiar, în schimb, vor dobândi abilităţi noi de gestionare a situaţiilor dificile şi asta datorită cheltuielilor neprevăzute care apar acum.

Dragoste

O săptămână bună pentru aceia care simt că s-a instalat monotonia în cuplu şi că vor să reaprindă flacăra pasiunii. Au ocazia de a întreprinde activităţi noi alături de partener şi sunt decişi să acorde mai multă atenţie relaţiei lor.

Horoscop saptamanal Leu 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Au tendinţa de a interpreta greşit modul în care se simt acum la nivel fizic, deşi din punct de vedere raţional li se pare că totul are o logică. Mai bine să aştepte să audă părerea unui specialist în temă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *