Horoscop săptămânal Leu 8-15 ianuarie

Duminică, 08.Ian.2017 00:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Lucurile par să fie ceva mai dificile în această săptămână. Leii dau dovadă de tenacitate și profesionalism, însă de multe ori nu totul ține de ei. E necesar să se înarmeze cu răbdare deoarece îi așteaptă o săptămână ceva mai grea și solicitantă la locul de muncă. De asemenea, le vine greu să facă anumite concesii între 13 și 15 ianuarie așa că e necesar să lase deoparte prejudecățile când vine vorba de bani. Dacă trebuie să cumpere ceva, atunci înseamnă că sunt nevoiți să facă rost de resursele financiare necesare, fie că le place sau nu.

Dragoste

Melancolia și evenimentele trecutului îi cuprind în această săptămână. Fie că se lasă pradă acestor sentimente, fie că nu, e necesar să nu uite de relația din prezent. E posibil ca parteneru să aibă anumite nemulțumiri cu privire la atitudinea Leilor și atunci vor reveni cu picioarele pe pământ, mai mult de nevoie decât de plăcere.

Sănătate

Având în vedere că săptămâna nu va fi una blândă cu ei, ar fi bine să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se supra-solicite pe acest plan și să-și dozeze bine rezervele de energie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *