arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 5 – 12 martie 2016

Vineri, 04.Mar.2016 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Din punct de vedere mental se simt încrezători în domeniul în care activează acum însă sunt conştienţi că mai au mult de muncă până să vadă roadele strădaniilor lor şi că trebuie să se înarmeze cu răbdare. Din fericire, totul începe să capete un sens pentru ei, sunt motivaţi de colegi şi superiori să dea tot ce au mai bun şi asta e cel mai important aspect pentru liniştea lor interioară. Luna nouă din Peşti le aduce şi lor tendinţa de a consolida legături cu oamenii de lângă ei, în special cu cei de la locul de muncă şi încep să se simtă apreciaţi la adevărata lor valoare. Sunt în continuare îngrijoraţi de modul în care se desfăşoară lucrurile, dar învaţă să aibă răbdare. Din punct de vedere financiar sunt împăcaţi, caută metode noi de a face bani însă nu îi interesează latura economică pe moment ci mai degrabă pe viitor. Membrii familiei încearcă să le dea de înţeles că ar trebui să se descurce ceva mai bine independenţi fiind, însă Leii preferă să lucreze mai mult pe partea de dezvoltare personală decât pe cea financiară.

Dragoste

Au o oarecare reţinere în a mărturisi partenerului tot ce gândesc. În ciuda faptului că Luna nouă din Peşti le oferă tot felul de ocazii de a-şi lua o piatră de pe inimă, Leii preferă să se gândească de 3 ori înainte de a rosti anumite cuvinte. Ei ştiu foarte bine că unele cuvinte sunt mult prea puternice pentru a trece uşor peste ele şi preferă să nu se pripească.

Horoscop saptamanal Leu 5 - 12 martie 2016 2

 

Sănătate

Se simt bine din punct de vedere fizic, însă se vor vedea nevoiţi să apeleze din nou la tratamente naturiste pentru a-şi ţine în frâu simptomele deranjate din zona digestivă. Mare atenţie la ce mănâncă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *