dehaine.ro

Horoscop săptămânal Leu 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 16:02 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 28 noiembrie şi 2 decembrie este posibil ca cei din zodia Leu să aibă parte de  un salt uriaş în carieră şi să le fie oferite mai multe sarcini şi responsabilităţi până acum. Este recomandat să nu se arunce cu capul înainte şi să încerce să evalueze puţin perspectivele înainte de a accepta orice ofertă de muncă. Cert este că abilităţile lor de comunicare şi negociere sunt puse la încercare între 2 şi 4 decembrie iar Leii, ca de obicei vor încerca să ofere tot ce au mai bun şi dacă nu vor reuşi, cu siguranţă vor face o impresie bună măcar pentru că au încercat. Relaţiile profesionale sunt favorizate acum, iar şefii şi colegii îi apreciază foarte mult pentru cât sunt de dedicaţi şi pentru că încearcă să susţină anumite proiecte de mare anvergură cu resurse puţine şi cu puţin timp la dispoziţie. Este posibil să fie răsplătiţi şi din punct de vedere financiar pentru efoturile lor însă dacă nu vor fi, aceştia nu se vor simţi dezamăgiţi deoarece contează mai mult pentru ei acum să arate că sunt indispensabili la locul de muncă şi mai ales că sunt acei oameni în care toţi se pot încrede şi pe care se pot baza. Domeniul familial este posibil să aibă de suferit în schimb ître 3 şi 5 din cauza acestor solicitări ce apar la locul de muncă, însă Leii, cu şarmul lor caracteristic şi cu stăpânirea de sine de care dau dovadă mereu vor reuşi să împace pe toată lumea fără să se simtă nimeni lezat.

Dragoste

În planul iubirii pot apărea anumite evenimente care să consolideze relaţia Leilor cu partenerii lor, mai ales între 2 şi 4 decembrie atunci când nativii au gust pentru tot felul de petreceri sau ieşiri cu prietenii care demonstrează faptul că aceştia mai ştiu să se şi distreze, nu numai să muncească. În zilele de 4 şi 5 decembrie, pe de altă parte, pot apărea anumit disensiuni care să strice armonia în cuplu, însă va fi numai temporar, căci după data de 5 nativii vor reveni la sentimente mai bune.

Horoscop saptamanal Leu 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Energia şi vitalitatea nativilor va fi sporită acum de bunăstarea pe care o experimentează în plan familial, însă cu toate aceastea, este posibil ca între 30 noiembrie şi 3 decembrie să experimenteze anumite dureri în zona pieptului, semn că anumite afecţiuni cardiace le pot da de furcă indiferent dacă au ajuns  la o vârstă mai înaintată sau nu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *