arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 12:25 Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii sunt destul de activi în perioada aceasta cu Jupiter şi Marte pe casa banilor. Unii dintre ei se preocupă acum pentru finalizarea unui proces, a unui act notarial, a unor documente ce ţin de vânzare cumpărare, iar asta s-ar putea petrece chiar în ziua de 26 septembrie. Atenţie însă la bani şi la conjunctura creată, deoarece pe lângă cele menţionate intervine şi o chestiune ce are legătură cu o problemă mai veche a copiiilor care acum se cere rezolvată etapizat. În ziua de 28 septembrie nativii fac un drum pentru rezolvarea unor acte importante dar ar fi bine să le verifice de 2 ori înainte, ca nu cumva să fie incomplete şi să întârzie treaba în care sunt angrenaţi. Mai vorbim de acte ce ţin de custodie, de afirmarea într-un context public, de noi relaţii ce sunt structurate acum pe fundalul unor discuţii şi schimburi de idei şi experienţe.

Pe de altă parte în ziua de 28 Leii mai ales nativele semnului se implică în vizionarea unei noi locaţii-poate o nouă locuinţă, într-un proiect ce conţine elemente avangardiste sau în relaţionarea cu persoane din domeniul afacerilor ce deţin poziţii importante şi care au nevoie de consiliere în materie de imagine publică şi structurare a afacerilor în raport cu tehnologia modernă. Dar toate acestea nu vin fără eforturi care-i motivează pe nativi pentru a obţine şi ceva rezultate pecuniare. În 29 septembrie ei primesc veşti importante care le pot da peste cap sau schimba o parte din priorităţi, astfel încât ca atitudine şi capital de imagine adoptă alte coordonate. În plan profesional în data de 30 septembrie, deşi activitatea lor e bine văzută şi deciziile lor pot aduce bani şi stabilitate, întâmpină dificultăţi datorită atitudinii proprii în raport cu persoane feminine de la locul de muncă.

Dragoste

Horoscop saptamanal Leu 26 septembrie - 03 octombrie  2015 2În relaţia de cuplu zile bune sunt între 29 septembrie şi 2 octombrie, când nativii „curăţă” relaţia de neclarităţi şi pot obţine un acord verbal din partea partenerului în privinţa unui act, şi zile mai puţin bune între 30 septembrie şi 1 octombrie-partenerul poate fi posesiv, încăpăţânat şi determină animozitate în relaţie.

Sănătate

Survin tulburări circulatorii şi dereglări imunitare în 26 septembrie, tulburări renale şi ale aparatu lui excretor în 28, şi neurovegetative, imunitare şi hepatice în 2 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *