arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se anunţă o săptămână interesantă pentru cei din zodia Leu. Este posibil să aibă parte de nişte evenimente la locul de muncă şi de asemenea nişte situaţii care le vor arăta care sunt limitele lor: pânzele albe! Nu se dau în lături de la nimic, sunt combativi şi se pare că în ciuda conjuncţiei pe care Mercur o are cu Uranus, nativii reuşesc să comunice cu fiecare coleg, prieten sau rudă în parte în funcţie de relaţia pe care o are stabilită cu acesta. Sunt destul de atenţi la cei din jur şi reuşesc să scoată tot ce-i mai bun din orice ocazie sau oportunitate se iveşte la locul de muncă. Atitudinea lor spune: “pot să fac asta!” sau “ sunt pregătit pentru orice s-ar ivi!” şi se pare că învaţă să facă faţă provocărilor în fiecare zi. Este posibil ca şefii să îi recompenseze pentru modul în care gestionează proiectul la care lucrează acum, dar nu trebuie să aibă aşteptări mari. Oricum, Leii sunt de o mie de ori mai mulţumiţi dacă le sunt recunoscute valorile morale şi capacităţile de lucru, decât dacă ar fi premiaţi în bani zilnic. Tot ce contează este să-şi folosească flerul, intuiţia şi energia – în rest, astrele par a fi de partea lor!

Dragoste

Simt nevoia să-şi angreneze partenerul în activităţi noi, să facă lucruri pe care nu le-au mai încercat şi în acest mod să-şi consolideze relaţia din prezent. Sunt motivaţi să lupte pentru ceea ce au acum.

Horoscop saptamanal 26 martie - 2 aprilie 2016 2

Sănătate

Dacă simt că nu mai pot, nu ar trebui să-şi forţeze limitele. Au tendinţa de a se crede invincibili, însă acele părţi mai sensibile din organismul lor, le readuce aminte câteodată că de fapt sunt şi ei muritori…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *