arleto.ro

Horoscop săptămânal Leu 2-9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:34 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au o săptămână bună la nivel comunicaţional şi sunt determinaţi să păstreze o relaţie bună cu oricine intră în contact în momentul de faţă. Pun un preţ foarte mare pe relaţiile care le formează acum deoarece sunt conştienţi că se întâlnesc cu persoane influente  care îi pot ajuta foarte mult pe viitor. De asemenea, aceste persoane vor aprecia foarte mult de la prima vedere originalitatea şi creativitatea de care dau dovadă Leii în situaţii cheie şi de multe ori aceştia se vor trezi cu complimente care, chiar dacă nu ştiu de unde vin, pe ei îi bucură faptul că ceilalţi îi percep ca pe o prezenţă agreabilă. Dacă se gândeau de mult să schimbe ceva în atitudinea lor, să se perfecţioneze într-un anumit domeniu sau să abordeze lucrurile dintr-o altă perspectivă, acum este momentul potrivit. Au şansa de a schimba ceva în domeniul în care lucrează şi de a veni cu idei noi, apreciate de toată lumea. Primăvara le aduce, se pare, un suflu nou, viu colorat şi mai ales benefic atât din punct de vedere personal cât şi profesional.

Dragoste

Sunt favorizate relaţiile la distanţă fie că sunt într-o fază incipientă sau durează deja de mult timp, Leii vor avea capacitatea de a fi aproape de aceia pe care distanţa i-a îndepărtat de ei. Este un moment bun să reia legătura sau să-şi consolideze relaţia fără să mai ţină cont de piedicile care au existat cândva între ei şi persoana în cauză.

Horoscop săptămânal Fecioara 2-9 aprilie 2016Sănătate

Dacă sunt atenţi la ce mănâncă şi cum dorm – nu vor avea mari problemele în acest sector. Să ţină cont de faptul că în special odihna, este foarte importantă pentru bunăstarea celor din această zodie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *