dehaine.ro

Horoscop săptămânal Leu 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 17:21 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

În ceea ce priveşte cariera profesională, Leii vor avea parte de o săptămână destul de solicitantă la locul de muncă şi îşi vor da silinţa să încheie conturile cu acei parteneri cărora le-au promis faptul că le vor duce proiectele la bun sfârşit, până la venirea vacanţei. Trec printr-o perioadă interesantă din punct de vedere comunicaţional, în principal în ceea ce priveşte relaţia cu şefii şi chiar cu colegii din departamentul în care activează. Leii se străduiesc să consolideze relaţiile la locul de muncă în special cu aceia care ştiu că le-ar putea fi alături şi la momente mai grele, nu numai atunci când toate lucrurile merg bine. De asemenea, vor fi surprinşi să observe că aceştia vor răspunde pozitiv la încercările lor de apropiere şi este posibil să obţină simpatia unora la care nici nu se aşteptau. În orice caz, vestea bună este că primesc acum mai mult decât oferă şi au norocul ca eforturile lor să se întoarcă înzecit la ei. În plan familial îşi vor consolida relaţia cu părinţi şi chiar cu unele rude îndepărtate pe care nu le-au mai văzut de mult. Perioada Crăciunului este una foarte importantă pentru ei, deoarece acum simt că este momentul în care trebuie să se aproie de cei dragi mai mult şi să încerce să comunice mai bine cu ei, lăsând orgoliile la o parte şi trecând peste acele mici neînţelegeri din timpul anului. Vor avea parte de o companie plăcută pe perioada sărbătorilor, fie că este vorba de o rudă din mediul familial, fie de un prieten apropiat, au şanse să primească o vizită supriză între 24 şi 26 decembrie, o persoană pe care au invitat-o de mult la cina de Crăciun, dar care nu le-a onorat invitaţia până acum niciodată.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între 21 şi 25 decembrie atunci când partenerii au parte de suprize plăcute din partea partenerilor şi de o invitaţie într-un loc inedit. Vor petrece momente frumoase alături de cei dragi, dar cel mai mult se vor bucura de faptul că vor reuşi să petreacă sărbătorile alături de partener. Au existat ceva dubii în această  privinţă, însă spre finalul săptămânii toate energiile negative se vor risipi complet.Horoscop saptamanal Leu 19-26 decembrie 2015 2

Sănătate

Problemele de ordin digestiv şi cele de sistem hormonal, par să se estompeze acum, însă tot le este recomandat nativilor să aiba mare grijă la ce consumă la masa de sărbători şi să nu exagereze cu poftele aşa cum le stă lor în fire. Nu degeaba sunt supra-numiţi gurmanzii zodiacului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *