azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Leu 17-24 octombrie 2015

Vineri, 16.Oct.2015 13:44 Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii sunt puşi pe treabă încă din weekend, astfel că s-ar putea preocupa cel puţin de planificarea minuţioasă a chestiunilor pe care le au de îndeplinit în săptămâna ce urmează. Însă nu le va fi chiar uşor deoarece intervin în weekend probleme ale copiiilor, de care trebuie să se ocupe cu precădere în ziua de 17 octombrie. De asemenea poate surveni o problemă cu unul din părinţi-mama sau cu o rudă prin alianţă, în situaţia dată fiind vorba de o cerinţă de susţinere pecuniară sau de necesitatea unui act cu valoare juridică de care nativii au nevoie.

Pentru Lei ziua de 19 octombrie aduce oportunita tea profesională de a încasa o sumă foarte importantă sau cel puţin de a primi propunerea pentru o funcţie importantă, nu neapărat ca şi consistenţă pecuniară, ci ca poziţie socială. Unii nativi primesc oportunitatea de a se mai ridica cu o treaptă pe scara socială ceea ce-i motivează în plus, deşi îşi pot auzi vorbe pe la spate, alţii pot descoperi un amănunt interesant dintr-o intrigă pusă la cale ţinta fiind ei înşişi. În data de 20 octombrie  Leii, chiar şi cei din postura de angajaţi, s-ar putea confrunta cu o situaţie delicată în relaţia cu şefii, argumentele lor deşi pot fi forte, sincere şi concrete, s-ar putea să nu fie luate în seamă, recomandarea în situaţia dată fiind de a fi pregătiţi să-şi susţină poziţia şi să apeleze la diplomaţie şi la latura seinsibilă a şefilor pentru a trece cu bine de hopul acesta. În 21-22 octombrie ei reglează din mers aspectele relaţionale, comunică în mod cursiv şi în cazul celor care lucrează cu tot felul de acte, obţin o reuşită care le măreşte prestigiul în data de 23.

DragosteHoroscop saptamanal Leu 17-24 octombrie 2

Lucrurile merg destul de bine în relaţia de cuplu, deşi în zilele de 17 şi 18 octombrie pot exista disensiuni cauzate de modul în care se cheltuie banii pentru copii şi pentru rezolvarea unei situaţii tensionate din familie. Zile bune sunt între 21şi 23 când nativii discută cu partenerul despre nişte acte de moştenire şi pot încasa şi nişte bani.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul hepatic, la simptomele neurovegetative şi la simptome circulatorii între 17 şi 18, şi la cel renal, la cel excretor şi la imunitate în 19, 20 şi 23.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *