azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Leu 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Deşi au foarte multe planuri în legătură cu proiectele la care lucrează, se pare că Leii funcţionează mai bine săptămâna viitoare dacă sunt împinşi de la spate sau dacă observă că sunt oameni acolo gata să-i ajute 24/24 h. Poate că ar fi mai bine să se impulsioneze puţin să fie ceva mai eficienţi, mai ales că de miercuri traiectoria lui Venus în Vărsător le aduce nişte ocazii nemaipomenite de câştig şi de parteneriate constructive pe termen lung. Întâlnesc între 18 şi 20 februarie persoane interesate de domeniul lor de lucru şi mai ales dispuse să investească dacă nativii vin cu o ofertă de nerefuzat. Astfel, este posibil ca partea financiară să le mai trezească puţin simţul pragmatic şi să îi pună în mişcare. În rest, dacă nu simt mirosul banilor, se pare că în săptămâna viitoare nu se vor sinchisi de prea multe lucruri. Tot ce e neprofitabil poate să mai aştepte, din punctul lor de vedere. Pe plan familial însă, sunt foarte dedicaţi rudelor apropiate şi dacă li se cere un împrumut sunt dispuşi să-l ofere; mare grijă însă la aceia care profită de bunătatea lor.

Dragoste

În cuplu este vremea pentru nişte schimbări la nivel de atitudine, atât din partea Leilor cât şi a partenerilor. Simt nevoia să descopere moduri noi în care îşi petrec timpul, iar din discuţiile pe care cei doi le au, reiese că pentru asta este nevoie să mai lucreze puţin şi la mentalitatea care îi determină uneori să rateze ocazii inedite şi experimente interesante la nivel social.

Horoscop saptamanal Leu 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Ocolesc cu grijă crizele de stomac şi au în atenţia lor sistemul digestiv mai mult decât de obicei. Au mare grijă la ceea ce mânăncă şi alimentaţia este principala lor sursă de bine în această săptămână.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *